Gåvan som alla blir glada av!

En gåva till Hugos Stiftelse hjälper barn och ungdomar med funktionsnedsättning till en aktiv fritid och sprider glädje. Stiftelsen har hjälpt olika initiativ från Handboll för alla i Alingsås och Kiruna Handikappidrottsförening, till biokväll med Team orkidé i Oskarshamn. Ge en gåva som hjälper barn och unga med funktionsnedsättningar att få ett aktivare liv och en bättre hälsa.

Swisha valfri summa till Hugos Stiftelse.

Vid mer än 300 kronor så får du även en fin bok.

Öppna Swish-appen och fyll i 123 203 79 68 som mottagare och beloppet du önskar ge. Du kan också skanna QR-koden nedan så går det snabbt och enkelt att ge en gåva.

Skriv in din adress i formuläret här under så skickar vi ett fint gåvobevis hem till dig.

Ger du 300 kronor eller mer skickar vi även med en bok. Vi har flera intressanta böcker för både barn och vuxna.

 

operation i nöd funkisfamiljenOperation slutstirrat av Anna Pella

Det här är första boken i serien om Funkisfamiljen. Den handlar om syskonen Vide, Tintin och Mio. Mio har en funktionsnedsättning och kan inte gå eller prata. Vide tycker att det är jobbigt när folk stirrar på Mio, och tillsammans med klasskompisen Sammi startar de Operation slutstirrat.

 

 

 

 

Den osannolika mördaren

Den osannolika mördaren av Thomas Pettersson

Vi får följa polisens jakt på bevis mot Skandiamannen, Stig Engström, som 2020 förklarades skäligen misstänkt för mordet på Olof Palme. Engström var på plats när Olof Palme sköts, han matchade vittnenas beskrivning av mördaren, umgicks i Palmefientliga kretsar och hade tillgång till rätt slags vapen. Han fanns med i mordutredningen från dag ett. Ändå hade han aldrig utretts som gärningsman.

 

 

 

 

Kraftprovet av Christopher McDougallKraftprovet av Christopher McDougall

Ät mer fett. Drick mindre vatten. Och vad du än gör – besök aldrig ett gym! Christopher McDougalls träningsråd liknar ingen annans, och det gör inte hans böcker heller. I Kraftprovet – jakten på vår glömda kunskap om styrka och uthållighet tar han sig upp i bergen på Kreta, där han finner helt nya insikter om människans fysiska och psykiska förmåga.

 

 

 

 

Somrarna vi minns sex oförglömliga VM och EMSomrarna vi minns – Sex oförglömliga VM och EM av Mattias Göransson och Jesper Högström
Här får du en rejäl fotbollshistoria med berättelser från de magiska mästerskapen 1958, 1974, 1992, 1994, 2002 och 2004.

 

 

 

 

 

    QR kod Swish Hugos stiftelse

     

    Hugos Stiftelse stöttar och finansierar aktiviteter och verksamheter som hjälper barn och ungdomar med funktionsnedsättningar och deras familjer till bättre hälsa och ett gott och aktivt liv. Stiftelsen stöttar bland annat idrottsföreningar som låter alla vara med och delta i idrott. Med en gåva till Hugos stiftelse hjälper du till att göra något bra och något som gör skillnad.