Barn med funktionsnedsättning har samma rätt till ett aktivitet och glädje som alla andra, men har inte samma förutsättningar. Med en gåva till Hugos Stiftelse hjälper ditt företag barn med funktionsnedsättning till ett aktivt och innehållsrikt liv.

Hugos Stiftelse stöttar många olika initiativ. Allt från att hjälpa Willefonden ge Evelina guldkant med bad och skoj, till Kiruna Handikappidrottsförening och julklappar till barn på sjukhus. Vi är också med och ökar förståelsen för barn med funktionsnedsättning. Genom att dela ut och sälja boken Operation slutstirrat från bokserien Funkisfamiljen av Anna Pella hjälper vi skolor i deras pedagogiska arbete. Boken med sin lärarhandledning stöttar skolor i hela Sverige i deras arbete med värdegrund kring temat funktionsnedsättning, mångfald och bemötande.

Låt ditt företag bli en del i denna positiva kraft i många människors liv. Hjälp barn med funktionsnedsättning till ett aktivare liv.

När ni ger en företagsgåva får ni ett marknadsföringspaket. Med hjälp av det kan ni visa upp ert engagemang för kunder och anställda. I paketet ingår bland annat texter och bilder till sociala medier, en logo att lägga till i er mejlsignatur och ett diplom.

I paketet ingår:

  • En "Vi stödjer Hugos Stiftelse"-logotyp för mejlsignatur och webbsida.
  • Bilder och texter för sociala medier som gör det enkelt att synliggöra ert engagemang.
  • Information att dela med era anställda.
  • Ett diplom.
Ge gåva med Swish 123 203 79 68

Skriv ditt företagsnamn på meddelanderaden och mejla sedan era kontaktuppgifter till info@hugosstiftelse.se så återkommer vi med ett kvitto på betalningen och paketet.

Valfri summa

1000kr

5000kr

10 000kr

Ge en företagsgåva här på hemsidan

Använd vårt formulär nedan för att enkelt ge en företagsgåva.
Eller varför inte bli månadsgivare och göra skillnad varje månad – hela året? Ange företagsnamn under kommentarer och mejla sedan kontaktuppgifter till info@hugosstiftelse.se så ordnar vi ett gåvopaket.

Ge företagsgåva via banköverföring

Med banköverföring eller bankgiro kan ni enkelt ge en företagsgåva som gör skillnad.
Överför till Bankgiro: 5295-7842
SWEDBANK, 8327-9 (clearing) 694 157 387-2
Ange företagsnamn under kommentarer och mejla sedan kontaktuppgifter till info@hugosstiftelse.se så ordnar vi ett gåvopaket.