Willefonden

Hugos Stiftelse delade den 11 juli ut 10 000 kr till Willefonden. Willefonden är en organisation som hjälper och stöttar barn med odiagnostiserade sjukdomar på en mängd olika sätt.

En gång om året har Willefonden en föräldrahelg med föreläsningar och andra aktiviteter där föräldrar får träffa andra föräldrar i liknande situation. En helg som ger kraft och styrka att orka med vardagen. Bidraget från Hugos Stiftelse går till att hjälpa Willefonden anordna denna mycket uppskattade föräldrahelg.

Bidraget delades ut i samband med ett event för Willefonden i Borgholm som anordnas av Tina Cangemark. Ytterligare tre event kommer anordnas i juli av Tina med målet att samla in pengar till Willefonden. Tinas dotter Liv hade tidigare en odiagnostiserad sjukdom men fick via Willefonden hjälp med att träffa specialister i USA och har numera fått en diagnos.

Även Helene Cederroth, grundare av Willefonden var med vid utdelningen av stipendiet som räcktes över av Magnus Ivarsson och Johanna Andersson från God Assistans.